Bemutatkozás

A Diamant Crystal Glass, évtizedek alatt vált ismerté a hazai és a külföldi kristályüveget forgalmazó piacon. Jelenleg is folyamatos dinamikus a fejlődése.


Antal Ferencné, 1973. óta üvegcsiszolással foglalkozik, a vállalkozást 1989-ben alapította Ajka-Bakonygyepesen. Általa egyedileg, gondosan tervezett kreatív, modern és klasszikus dekorációval megmunkált kézi csiszolású illetve homokfúvással készített ólomkristály, valamint kristálypoharakat, kelyheket, dísztárgyakat készít.


A jó minőségű alapanyag és a gondosan megmunkált termék adja a kristály csillogását. Igyekszik az új trend követésével, a folyamatos megújulással, az idősebb korosztály ízlését formálni valamint a fiatalabb korosztállyal megszerettetni a változatos modern, kifinomultabb formájú és különleges dekorral készült kristály termékeket. A megtervezett minták minden fazonra kivitelezhetőek a formához igazítva.


Vásárlói igényeit és megrendeléseit, a nagyobb mennyiség és az alapanyagtól függően: egyeztetéssel és szerződésben leírtak alapján, meghatározott határidővel, a kisebb megrendeléseket rövid időn belül készíti el.


Termékei között szerepelnek kristály asztali dísztárgyak: vázák, tálak, gyertyatartók, bonbonok, hamuzók és egyéb kristály kiegészítők, valamint kristály asztali szervizáru: kelyhek, poharak, kiöntők, palackok, kancsók. Készítünk az Ön igénye szerint kristályokat ballagásra, esküvőre, nyugdíjas búcsúztatóra, továbbá reklámtárgyakat, céges ajándékokat is (ahol kérésére cég logó, monogram, igényszerinti szöveg szerepel a termékeken és a dobozokon).

 

 

Ha szeretne az üvegről, és az üvegcsiszolásáról illetve a cég történetéről többet megtudni, akkor tekintse meg további leírásunkat.