Árajánlat kérés

Amennyiben valamelyik termékünk elnyerte tetszését, bátran töltse ki megrendelő lapunkat, illetve vegye fel a kapcsolatot velünk és mi elküldjük Önnek a személyre szabott árajánlatunkat.


Termékeink között szerepelnek asztali dísztárgyak: vázák, tálak, kelyhek, poharak, palackok, kancsók, gyertyatartók, bonbonok, hamuzók és egyéb kiegészítők...  Készítünk kristályokat ballagásra, esküvőre, nyugdíjas búcsúztatóra, továbbá reklámtárgyakat, céges ajándékokat is. (Ahol a cég logó, monogram, igény szerinti szöveg szerepel a termékeken és a dobozokon.)

A megrendelt termékek házhoz szállítását az ExtremeNet Kft. végzi, amely cég a megrendelést követően a megrendeléskor megadott szállítási címen két alkalommal megpróbálja a kézbesítést teljesíteni.

Termékcsomagjainkat a kiszállítandó termék súlyától függően szállítjuk ki a vásárlóink által megadott szállítási címre, amely költség az utánvétel költségét is tartalmazza.
A csomagok kézbesítése munkanapokon történik. (Célszerű telefonszámát megadni.) Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük.
Tekintse meg katalógusunkat:
2013 DCG Katalógus

Kapcsolat

Ha kérdése van használja az alábbi kapcsolatfelvételi formunkat vagy érdeklődjön egyéb elérhetőségeinken.

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező